Witam
Jestem na etapie kończenia obudów na głośniki do drzwi, a że jest to moja pierwsza ...hm.... próba, (próba to dobre słowo) zrobienia instalacji car audio, to wrzuce fote jak już skończe to męczyć.
Pozdrawiam, Saint
To się nazywa pomysłowość ....... doskonały przykład obudowy "dwutypowej", tzn, w tym momencie (na zdjęciu) są obudowy zamknięte, natomiast po odkręceniu zakrętek powstaną obudowy Bass-reflex.
wolf - no prosto wpysk to fakt :-)
a chyba z punktu widzenia przekazu informacji najlepiej, bo bez odbić i innych takich ale jak to gra to cóż... trzaby posłuchać i ocenić
u mnie na środku i górze zdecydowanie lepiej niz przy ukirunkowaniu np. na lusterko wsteczne
wolf - no prosto wpysk to fakt :-)
a chyba z punktu widzenia przekazu informacji najlepiej, bo bez odbić i innych takich ale jak to gra to cóż... trzaby posłuchać i ocenić
u mnie na środku i górze zdecydowanie lepiej niz przy ukirunkowaniu np. na lusterko wsteczne
Wiesz - musze sobie posłuchać tego Twojego miniaka - tam to już wogóle jest fajnie nakierowana średnica i góra.... ;) Może jakis spocik warszawski??
Jak wiecie kolega ślepy jest w PL tylko od 15 do 21 - decydujcie - albo dacie rade ustawić się w tym terminie albo nie - mi tam odpowiada kiedykolwiek - może być nawet dwa razy ;P
Oka - żeby niezasmiecać tematu - w boczicy stwożyłem temat spotowy z ankietą - głosujcie, wpisujcie swoje propozycje/uwagi. Myślę że tu można już przestać offtopować i wrócić do ciekawych instalek ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum